Over ons

RATATA! is een Concept & Grafisch Ontwerp duo uit Groningen. RATATA! bestaat uit Tim Romkes & Wouter van Tilborg en we hebben elkaar tijdens het afstuderen leren kennen op de kunst academie. Samen zorgen we voor een jonge en ongeremde blik op de wereld. We houden elkaar scherp en proberen altijd voorbij de opdracht te denken om zo een uniek product neer te zetten. We streven ernaar om de ambacht terug te brengen in het vak, we zijn dan ook geen reclamefabriek die snel een product zielloos in elkaar plakt.

 

Wij kunnen uw grafische uitingen van begin tot eind verzorgen. Denk aan boeken, campagne beelden, posters, flyers, jaarverslagen en complete huisstijlen van logo en visitekaart tot gevelaankleding.
Ook zien wij onze weg van het papier uitgroeien naar het ruimtelijke vlak. Zo zijn we bezig met het ontwerpen van een kroonluchter, autonome gevel bestickering en hebben we voor De nacht van de Kunst & Wetenschap een enorm lichtsculptuur ontwikkeld.

Bijzonder Grafisch Ontwerp. Wij zijn RATATA!

Wij werken voor jouw klanten.

 

Van tijd tot tijd kan het zijn dat we hun kant kiezen.

Daag ons uit.

 

Veiligheid is de vijand van geweldig werk.

Wij zijn geen leveranciers.

 

Partnerschap geeft de beste resultaten.

Wij geven geen antwoorden.

 

Tenzij we de ruimte krijgen je vraag te kunnen onderzoeken.

Praat met ons.

 

Wij groeien door feedback.

Vertouw ons.

 

Je neemt ons aan voor iets wat je zelf niet kan.

Betaal ons.

Ons werk bevorderd jouw onderneming, dus investeer in onze toekomst.

Deze manifesto nemen wij naar ons hart, maar ere wie ere toekomt hebben wij deze niet volledig zelf geschreven. Er zijn vele ontwerpers in ons vakgebied die voor de zelfde uitdagingen staan, zo ook de wereld beroemde Grafisch Ontwerper Erik Spiekermann. Samen met het bureau Eden Spiekermann schreef hij een manifesto waar wij een soort van thuiskomen gevoel bij kregen en ons op hebben laten baseren.