Over Studio RATATA

Je kan Studio RATATA inschakelen voor alle grafische uitingen voor jou merk, jouw visuele identiteit. We gaan een samenwerking aan waar je nauw onderdeel uitmaakt van het proces. Professioneel zakelijk met een informele en persoonlijke omgang. Door de ervaring en het brede netwerk kunnen we goed schakelen om de (eventuele) juiste benodigde derde partijen voor inschakelen voor het project. Denk bijvoorbeeld aan illustratoren, fotografen, drukkerijen en webbouwers. We schakelen de juiste partij in die qua handschrift overeenkomt met jou merk en project. Door het grote netwerk kunnen we snel en flexibel schakelen en schalen naar de omvang van jouw project.

Ik werk samen met ambitieuze klanten om sterke merken te bouwen.

Studio RATATA is een creatief (grafisch) ontwerp studio, gerund door Tim Romkes. Met ruim tien jaar ontwerp & ondernemers ervaring op de teller opereert Studio RATATA vanuit de stad Groningen. Studio RATATA streeft ernaar om de ambacht terug in het vak te brengen. Met zijn uitgesproken handschrift is dit duidelijk terug te zien in het werk. Er wordt veel aandacht en onderzoek gestoken in de producten. En wordt binnen de studio ruim tijd geïnvesteerd in eigen autonoom werk, onderzoek en studie.

Ik werk voor jouw klanten

Van tijd tot tijd kan het zijn dat ik hun kant kies

Daag me uit

Veiligheid is de vijand van geweldig werk

Ik ben geen leverancier

Partnerschap geeft de beste resultaten

Ik geef geen antwoorden

Tenzij ik de ruimte en de tijd krijg je vraag te kunnen onderzoeken

Praat met me

Ik groei door feedback

Vertrouw me

Je neemt me aan voor iets wat je zelf niet kan

Betaal me

Mijn werk bevorderd jouw merk, dus investeer in mijn toekomst

*
Deze manifest neem ik naar mijn hart, maar ere wie ere toekomt, heb ik deze niet volledig zelf geschreven. Er zijn vele ontwerpers in ons vakgebied die voor de zelfde uitdagingen staan, zo ook de wereld beroemde Ontwerper Erik Spiekermann. Samen met het bureau Eden Spiekermann schreef hij een manifest waar ik een soort van thuiskomen gevoel bij kreeg en me op heb laten baseren.

Dit is waar Studio RATATA voor staat